Welkom

Maatregelen Corona-epidemie

In de praktijk houden we een hoge hygiënestandaard aan. Het aantal contactpunten proberen we te minimaliseren voor onze patiënten. Raak dus zo weinig mogelijk aan. U moet bij binnenkomst uw handen ontsmetten en ga zo mogelijk niet zitten. Kom niet meer dan 5 minuten voor uw afspraaktijd naar onze praktijk. Houd de minimale afstand tot andere bezoekers op anderhalve meter. Probeer het gebruik van een toilet en de kleedkamer te minimaliseren.
We vragen u om bij binnenkomst een mondkapje te dragen en deze op te houden in de ruimtes die publiek zijn, zoals de ontvangstruimte, gangen, kleedruimte en toilet. In de behandelkamer en in de oefenzaal mág u een mondkapje dragen, maar dat is niet verplicht.
Ook handschoenen mogen eventueel gebruikt worden. Deze zijn voor u beschikbaar.

 

Welkom op StopHielspoor.com

Een pijnlijke hiel tijdens de eerste passen na het opstaan uit bed, is hét symptoom van een hielspoor. Lastig natuurlijk maar meestal zijn na een paar minuten de ergste klachten wel weer over. Het voelt echter niet goed en u zult waarschijnlijk gemerkt hebben dat de startproblemen erger zijn na een dag veel staan en lopen. De pijn kan uitstralen naar de binnen- of buitenzijde van de hiel.
Ook startproblemen na een poosje zitten wordt regelmatig als klacht vermeld. En in de loop van de dag (m.n. wanneer de voet belast wordt) kan de hiel steeds gevoeliger worden. Mogelijk hebt u gemerkt dat deze klachten aanhouden, ook nadat u enkele weken de voeten minder belast hebt.

U hebt onze website gevonden en bent dus mogelijk al tot de conclusie gekomen dat u een hielspoor hebt. Meestal wordt bij een hielspoor (relatieve) rust voorgeschreven in combinatie met oefeningen. Na een jaar blijkt 80 procent van de patiënten nagenoeg klachtenvrij te zijn. Maar dat is natuurlijk wel een erg lange periode. Wij kunnen u gelukkig een sneller alternatief bieden.

We hebben een behandeltechniek ontwikkeld waarbij gemiddeld 8-9 behandelingen nodig zijn om u van uw klachten af te krijgen. De behandelingen worden 1x per week gegeven en kunnen via uw aanvullende zorgverzekering (onder fysiotherapie) worden vergoed. U hoeft geen periode met rust aan te houden; de voeten mogen gewoon belast worden. De techniek zelf lijkt op massage maar is qua impact veel intensiever.

Contact

Vul hieronder uw gegevens en vraag of opmerking in.
Vermeldt u even als u teruggebeld wilt worden.

Tweets by @RonaldKorsten